GDPR BYGGELYS

Abonnere på nyhetsbrev

Byggelys sender ut nyhetsbrev på e-post til de som ønsker. Nyhetsbrevet inneholder veiledning, nyhetssaker og kampanjer, For at vi skal kunne sende deg nyhetsbrev på e-post, må du registrere en e-postadresse. E-postadressen vil bare bli brukt til å sende ut nyhetsbrev. Når du melder deg på nyhetsbrevet, samtykker du til vår behandling av opplysninger om deg.
E-postadressen lagres i en egen database driftet av vår databehandler Mailchimp, deles ikke med andre og slettes når du melder deg av nyhetsbrevet. Du kan melde deg av ved å trykke på lenken "meld deg av nyhetsbrev" på nyhetsbrev eller ved å kontakte oss. Byggelys behandler personopplysningene frem til du melder deg av nyhetsbrevet. Behandlingsgrunnlaget for behandling av e-postadressen din i tilknytning til nyhetsbrevet vårt er personvernforordningen artikkel 6 nr. 1 bokstav a, altså samtykke. Du kan når som helst trekke samtykket tilbake ved å melde deg av nyhetsbrevet. At du trekker ditt samtykke vil ikke påvirke lovligheten av behandlingen av personopplysninger som skjedde før du trakk samtykket tilbake.

Dine detaljer vil bli videresendt til byggelys administrator. Opplysningene du har oppgitt vil bli brukt til dette og godkjente formål.

Fjern tidstyver på 1-2-3 ved din arbeidsplass

Gå fra 200 til kun 25 timer med tre enkle grep.

Registrer din e-post adresse nå og få tilsendt en utrolig lønnsom brukerveiledning, pluss verktøy om hvordan du enkelt kan fjerne tidstyver på din arbeidsplass

Takk, du vil om kort tid få en e-post med link til nedlasting av pdf og dokumenter
Oops! Her skjedde det noe galt! sjekk at alt er riktig!